Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Vanzariadidasi.ro


Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorii site-ului Vanzariadidasi.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Utilizarea siteului Vanzariadidasi.ro presupune acordul dumneavoastra de a nu afecta si interfera in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Prin folosirea site-ului Vanzariadidasi.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Vanzariadidasi.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Administratorii siteului Vanzariadidasi.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Vanzariadidasi.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Vanzariadidasi.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorii siteului Vanzariadidasi.ro fac eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. In cazul in care preturile sau unele detalii referitoare la produse au fost afisate eronat, ne rezervam dreptul de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Livrarea comenzilor se face prin Posta Romana sau Fan Courier. Costurile de transport sunt suportate de cumparator. Daca marimea solicitata nu vi se potriveste, va rugam sa ne contactati pentru schimbarea produsului. Taxele de transport pentru schimbarea produsului sunt suportate de cumparator.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu Termenii si conditiile de utilizare, nu ezitati sa ne contactati.

Comanda acum:
 • 074ADIDASI
 • 0742.343.274
 • 0723.531.426
 • contact@vanzariadidasi.ro

Conditii livrare
 • Toate produsele sunt originale
 • Produsele se livreaza in ambalajul original
 • Toate produsele afisate pe site sunt in stoc
 • Toate produsele disponibile sunt afisate pe site
 • Nu aducem produse la comanda
 • Livrarea se face in toata tara prin posta sau curier
 • Plata se face la primirea coletului (ramburs)
Nu ma pot conecta la MySQL2!